Ehdota esitystä

Liikenne ja väyläinfrastruktuuri –Vastuullisen toiminnan ja hyvän elämän mahdollistajina

Esitelmä-, keskusteluehdotusten jättöaika on päättynyt. Kiitos ehdotuksista! Valituille ilmoitetaan viimeistään 10.10.2022 valinnasta.

Teemat
  • Liikenne- ja infra-alalla toimitaan 24/7 – Kerro mitä olet saanut aikaan viime aikoina?
  • Suurten ja pienten hankkeiden näkymät ja toimeenpano – Kerro esimerkkejä ja näkemyksiä valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti?
  • Kestävä infra ja kestävä liikkuminen maalla, vesillä ja ilmassa – Kerro millaisin toimin olet edistänyt kestävää liikkumista ja infran kestävyyttä?
  • Liikenteen, infran ja tiedon yhteenkytkentä – Kerro, miten keräät, hyödynnät, jalostat ja hallitset tietoa ja mihin tarkoitukseen käytät sitä?
  • Liikennejärjestelmän kehittäminen ja liikennepolitiikka – Kerro, millaiseen liikennejärjestelmään luomme ratkaisuja, millaista järjestelmää kehitämme, mitä tavoittelemme?
  • Toimintaympäristön muuttuminen – Kerro, miten huomioit muutokset, toimit muutoksen keskellä tai edistät tavoitteitasi liikenne- ja infra-alalla?
  • Muu teema
Ehdota esitelmää tai keskustelua

Esitelmälle on aikaa noin 15 minuuttia, jonka jälkeen on 5—10 minuuttia aikaa kysymyksille.
Ryhmäkeskustelulle (max.4 henkilöä) aikaa noin 45 minuuttia.

Aikataulu

Ehdota 5.9.2022 mennessä. Tieto valinnasta toimitetaan 10.10.2022 mennessä.
Esitelmän tiivistelmä on toimitettava 30.1.2023 mennessä.
Valituksi tullut luennoitsija voi toimittaa esitelmästään tiivistelmän tammikuun loppuun mennessä. Tällöin tiivistelmä huomioidaan parasta esitystä valittaessa, muussa tapauksessa arviointiin käytetään esitelmäehdotusta. Esitelmän tiivistelmät jaetaan seminaarin osallistujille sähköisesti. Valittujen esitysten esitysaineistot (Kalvot) tulee toimittaa 12.3.2023 mennessä.

Ehdotuksen lähettäminen

Kirjoita teksti esim. Word -muotoon ja kopioi ja liitä se Esitysehdotus-tekstikenttään. Esitelmäehdotuksen voi jättää vain henkilö, joka pitää esitelmän tai moderoi keskustelua. Voit myös halutessasi liittää aineistoa word/pdf liitteenä (Liitteen kokorajoite on 5Mb). Ensisijaisesti valinnat tehdään kuitenkin Esitysehdotus-tekstikentän perusteella. Jokainen ehdotus tulee tehdä erikseen.
Ehdotuksen voi jättää suomeksi tai englanniksi. Tapahtuman kieli on suomi, mutta voit halutessasi jättää esitysehdotuksen (ja pitää esityksen) englanniksi.
Esitelmistä ei makseta palkkioita tai kulukorvauksia, mutta luennoitsijat voivat osallistua päiville alennettuun luennoitsijahintaan.

Ohjelma

Päivien ohjelma rakennetaan annettujen ehdotusten pohjalta. Järjestelytoimikunta varaa mahdollisuuden otsikoiden jalostamiseen yhdessä esiintyjän kanssa ja esitysten sijoittamiseen ohjelmassa katsomallaan tavalla.

Tulostettava esityshaku/CFP ja ideoita teemojen käsittelyyn.