ODOTAN INNOLLA ESITYSAIHEITA JA TULEVAA TAPAHTUMAA

Johtaja Päivi Nuutinen (Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus) on ensimmäistä kertaa mukana Väylät & Liikenne-tapahtuman ohjelmatoimikunnassa, joka käy muun muassa läpi tapahtumaan tulevat esitelmäehdotukset. ELY-keskuksen edustajana hän odottaa kaikkea mitä tienpidon ja liikenteen saralla on viime aikoina tutkittu ja selvitetty. 

– Kiitän Tieyhdistystä kutsusta ohjelmatoimikuntaan! Toimikunta määritteli jo ajankohtaiset teemat esitelmäsessioille, joten odotan innolla näihin esitysaiheita. Ohjelmatoimikunnassa on myös laaja asiantuntijakaarti, joten uskon että käymme aiheista hyvää ja monipuolista keskustelua.

Nuutinen odottaa monen vuoden tauon jälkeen tapahtuman järjestämistä live-tilaisuutena.

– Tapahtuma rakentuu paitsi liikennealan ajankohtaisista esitelmistä myös vapaamuotoisista tapaamisista ja keskusteluista ohjelman väliajoilla. Toivon, että tapahtuma kerää alan asiantuntijat sankoin joukoin Hämeenlinnaan. 

Johtaja Päivi Nuutinen toivoo, että tapahtuma kerää alan asiantuntijat sankoin joukoin Hämeenlinnaan.

Johtaja, professori Jorma Mäntynen (Destia Oy) kannustaa jättämään esitysehdotuksen tapahtumaan, jotta alan kehitys menisi eteenpäin. Uusia tulokulmia tarvitaan pinttyneen ajattelun tilalle. 

– Nyt on erinomainen tilaisuus kertoa kollegoille, mitä uutta ja inspiroivaa on edellisen Väylät ja liikenne -tapahtuman jälkeen päässyt kehittämään. 

– Väylät ja liikenne on alan suurin ja odotetuin tapahtuma. Kollegoiden tapaaminen ja hetken pysähtyminen uusimpien ajatusten äärelle voi olla monin verroin hyödyllisempää itselle ja Suomelle kuin täyteen ahdetun kalenterin mukaan hypähtely. Ainakin se on mukavampaa, Mäntynen sanoo. 

Väylät & Liikenne -tapahtuma on erinomainen tapahtuma verkostoitumiseen.