Opiskelija voit hakea sponsoroitua seminaaripassia

Tervehdys korkeakoulun päätoiminen opiskelija, sinulla on nyt mahdollisuus hakea Väylät & Liikenne -päivien sponsoroitua seminaaripassia.

Väylät & Liikenne 2023 on tie-, väylä- ja liikennealan johtava asiantuntijakonferenssi Suomessa. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua alan huippuosaajien kanssa ja kuulla alan uusimmat kuulumiset. Väylät & Liikenne järjestetään 22.-23.3.2023 Verkatehtaalla Hämeenlinnassa.   

”Opiskelijasponssilla” tarkoitetaan tapahtuman seminaaripassia, mikä mahdollistaa tutustumisen seminaarin luentoihin seminaaripäivinä.  (Passiin sisältyy seminaarin kahvit ja lounas sekä seminaarin osallistujille suunnattu ohjelma.)

Hakemalla sponsoroitua seminaaripaikkaa suostut siihen, että sponsoroijasi saa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tiedon vuosikurssista sekä siitä missä opiskelet. 

Sinun toivotaan olevan yhteydessä sponsoroijaasi tapahtuman aikana. Voit sopia tutustumisesta tai vierailusta sponsoroijan näyttelyosastolla. 

Sponsorointia hakeneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti saadusta paikasta viimeistään 1.3.2023 mennessä. Vastausviesti ”vahvistusviesti osallistujalle” saapuu osoitteesta [email protected]
  
Opiskelijasponssit on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoille, jotka opiskelevat päätoimisesti. 

Hae paikkaa täyttämällä tietosi:

https://tieyhdistys-kilta.kehatieto.fi/tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=1157