VIIMEINEN KUULUTUS – EHDOTA

Viimeinen kuulutus, ehdota esitelmää Väylät & Liikenne 2023 -tapahtumaan Hämeenlinnaan!

Toimita esitysehdotus tämän linkin kautta, viimeistään 5.9.2022.

Väylät & Liikenne –päivät ovat alan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, joka rakentuu alan ajankohtaisista esitelmistä ja toimijoiden välisistä kohtaamisista seminaarien lomassa, näyttelyssä ja vapaa-ajalla. Tapahtumassa pääset tutustumaan aiheisiin pintaa syvemmältä ja voit jatkaa verkostoitumista seminaarien lomassa luoden uusia verkostoja ja syventäen jo olemassa olevia. Nyt on aika toimittaa esitysehdotuksia (DL 5.9.)  ja vain toimittamalla esitysehdotuksen voit saada paikkasi Väylät & Liikenne -puheenvuoron pitäjänä. Osallistu ja kerro!

Teemat:

  1. Liikenne- ja infra-alalla toimitaan 24/7 – Kerro mitä olet saanut aikaan viime aikoina?
  2. Suurten ja pienten hankkeiden näkymät ja toimeenpano – Kerro esimerkkejä ja näkemyksiä valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti?
  3. Kestävä infra ja kestävä liikkuminen maalla, vesillä ja ilmassa – Kerro millaisin toimin olet edistänyt kestävää liikkumista ja infran kestävyyttä?
  4. Liikenteen, infran ja tiedon yhteenkytkentä – Kerro, miten keräät, hyödynnät, jalostat ja hallitset tietoa ja mihin tarkoitukseen käytät sitä?
  5. Liikennejärjestelmän kehittäminen ja liikennepolitiikka – Kerro, millaiseen liikennejärjestelmään luomme ratkaisuja, millaista järjestelmää kehitämme, mitä tavoittelemme?
  6. Toimintaympäristön muuttuminen – Kerro, miten huomioit muutokset, toimit muutoksen keskellä tai edistät tavoitteitasi liikenne- ja infra-alalla?
  7. Jokin muu teema

Väylät & Liikenne on erinomainen tilaisuus tavata tuttuja, verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia

Ramboll Finland Oy:ssä sektorijohtajana työskentelevä Emil Matintupa odottaa innolla tulevaa Väylä & Liikenne -tapahtumaa (22.3.–23.3.2023).

– Se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden pysähtyä hyvin monialaisesti pohtimaan miten alana voimme huomioida muutokset, toimia muutoksen keskellä sekä yhdessä edistää tavoitteita. Tämän ympärille olemme kokoamassa erittäin mielenkiintoisen ohjelman.

– Tämän lisäksi alan suurimpana tapahtumana Väylät & Liikenne on erinomainen tilaisuus tavata vanhoja tuttuja sekä verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia myös vapaamuotoisemmissa merkeissä, Matintupa kertoo.

Matintupa muistuttaa, että liikenne- ja infra-alan toimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia, ja kaikki painivat samojen haasteiden ja samalla mahdollisuuksien parissa.

– Olen varma, että päivien aikana tulen kuulemaan useita ajatuksia herättäviä esityksiä. Tätä uutta oppia tulen hyödyntämään omassa arjentyössä. Lisäksi korostaisin verkostoitumisen tärkeyttä. Yhdessä ja yhteistyöllä viemme alaa eteenpäin. Jotta onnistuisimme tässä, meidän on tärkeää oppia tuntemaan toisiamme. Tähän tapahtumamme on erinomainen tilaisuus.

Matintupa on mukana myös jo muutaman kerran kokoontuneessa tapahtuman järjestelytoimikunnassa.

– Olemme hyvien keskustelujen pohjalta mielestäni onnistuneet luomaan erittäin ajankohtaisen ja mielenkiintoisen ohjelmarungon. Toimikunnassa edustamme alaa erittäin monialaisesti ja uskon, että tätä kautta pystymme luomaan ohjelman, josta ihan jokaiselle löytyy jokin mielenkiintoinen aihe. Olemme jo nyt saaneet erittäin paljon ja mielenkiintoisa ehdotuksia, joista valitettavasti kaikkia emme voi päiville valita. Itse olen kovasti tykännyt ja pitänyt erittäin sivistävänä, kun olen saanut olla lukemassa esityksiä, Matintupa mainitsee.