skip to Main Content

Näytteilleasettajaksi Väylät & Liikenne -päiville?

Väylät & Liikenne -tapahtuma kokoaa yhteen liikenneväylien, liikenteen ja liikkumisen ammattilaiset ja keskeiset päättäjät. Tapahtuma on merkittävä markkinointitilaisuus alan yrityksille. Runsaan esitelmätarjonnan ohella näyttelyosastot kiinnostavat osallistujia. Väylät & Liikenne -tapahtuman näyttely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esitellä tuotteita ja palveluja, jotka liittyvät liikkumiseen, liikenteeseen ja liikenneväyliin.

Näyttelyosastot rakennetaan Tampere-talon ensimmäisen kerroksen Puistolämpiöön ja Sorsapuistosaliin sekä muutamia pystypöytä & rollup paikkoja on tarjolla toisessa kerroksessa. Seminaarin osanottajien lounas- ja kahvitarjoilu sijoitetaan pääosin Sorsapuistosaliin ja osittain toisen kerroksen lämpiöön.

Näyttelyn tuoteryhmiä ei ole rajattu. Päivien osanottajakunnan koostumuksen huomioon ottaen näyttely tarjoaa erinomaisen tilaisuuden esitellä mm. liikenteeseen kestävään liikkumiseen, teihin, katuihin, rautateihin, merenkulkuun, satamiin, terminaaleihin ja ilmailuun liittyviä

 • suunnittelumenetelmiä ja palveluja
 • uusia ohjelmistoja, tekniikkaa, tuotteita, materiaaleja,
 • kierrätys ja kiertotaloutta
 • innovaatioita ja kestäviä ratkaisuja
 • liikenneturvallisuuden tuotteita, menetelmiä, materiaaleja ja muita teknisiä ratkaisuja
 • liikenneväylien rakentamis-, ylläpito- ja hallinnointiratkaisuja
 • pyöräilyn ja kävelyn sekä erilaisten käyttövoimien esittelyä ja niihin liittyviä palveluita ja ratkaisuja
 • digiratkaisuja, koneohjausta, BIM, automaatiota, BIG DATA
 • ITS- ja muita liikenteen hallinnan ratkaisuja ja liikkumisen palveluja
 • joukkoliikenteen, pysäköinnin ja liikenteenohjauksen tuotteita ja palveluja
 • tutkimukseen ja koulutukseen liittyviä palveluja
 • tutkimusohjelmia ja hankkeita

Näyttelyn varaaminen: Liisa-Maija Thompson, p. 040 567 4999 Varauksia hoidetaan pääasiassa puhelimitse. Uusia näytteilleasettajia otetaan mukaan virtuaalinäyttelyyn!

Ilmoittautumisen saatuaan järjestäjä hyväksyy sen lähettämällä tilausvahvistuksen ja kartan osaston sijainnista näytteilleasettajalle sekä ensimmäisen näyttelykirjeen. Järjestäjällä on oikeus hylätä ilmoittautuminen. Paikkavaraus vahvistuu näytteilleasettajan maksettua rekisteröintimaksun ja paikanvuokran. Järjestäjän kirjallisesti vahvistama varaus on molempia osapuolia sitova, koskien rekisteröintimaksua, näyttelypaikkaa ja paikanvuokraa.

Näyttelyn ajankohta: 15.-16.3.2021 (ma-ti) 
Aukioloajat: maanantai  15.3.2021 klo 09–17.30 ja tiistai 16.3.2021 klo 08.30–14.30.
Näyttelyn pystytys: sunnuntaina 14.3.2020 klo 12.00–kellon aikatarkentuu> Uusi ajankohta sunnuntai 14.3.2021, kellonajat tarkentuvat siirrosta johtuen
Näyttelyn purku: tiistai 16.3.2021 klo 14.30–22.00

Sisäänpääsy: Näyttelyyn on pääsy seminaarikävijöillä. Seminaari on maksullinen ja vaatii rekisteröitymistä.

Näytteilleasettajien rekisteröintimaksu: 220 € + alv / näytteilleasettaja. Yhteisosastolla päänäytteilleasettajalta laskutetaan rekisteröintimaksu ja koko näyttelyn hinta. Alanäytteilleasettajilta laskutetaan vain rekisteröintimaksu. 6.2.2021 (aiemmin 14.8.2020) lähtien rekisteröintimaksu on 350 € + alv / näytteilleasettaja. Näytteilleasettajien rekisteröintimaksu sisältää näytteilleasettajatiedotteet 1-3, extranet-palvelun ja näkyvyyden Väylät & Liikenne -tapahtuman nettisivuilla sekä 2 x seminaariruokailut (3 x kahvi, 2 x lounas, 1 x buffet illallinen(buffet illallinen on peruttu pandemiasta johtuen).
Paikanvuokrat: Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassa oleva arvonlisävero
Paikanvuokra sisältää osaston paikan (sis. paikalleen mittaus, merkitseminen ja osastojen numerointi), yleisvartioinnin, hallin yleisten alueiden siivouksen ja yleisvalaistuksen. Paikanvuokraan eivät sisälly esim. osastorakenteet, sähköt, kalustus ja siivous. Rakenteet, kalustus, sähköt, valaistus, siivous ja mahdolliset ripustuspisteet tulee tilata ekstranetin kautta. Lisäksi paikan vuokraan sisältyy  pronssipakettitasoinen virtuaaliständi.
Sorsapuistosali: 115 €/m2 + alv. Paikan koko vähintään 6 m2.
Puistolämpiö: 165 €/m2 + alv. Paikan koko vähintään 6 m2.

Jäsenetu: Päänäytteilleasettajille, jotka ovat Suomen Tieyhdistyksen jäseniä, tarjotaan yksi seminaaripassi veloituksetta näyttelyvaraukseen liittyen. 

 

Lataa tästä näyttelysäännöt-pdf 

Lataa tästä pandemia-pykälällä (30.3.2020) päivitetyt säännöt

Lataa tästä SORSAPUISTOSALI -piirros

Lataa tästä PUISTOLÄMPIÖ -piirros

Toisen kerroksen aulan pystypöytäpaikat eivät ole myynnissä pandemiasta johtuvista väljyystarpeista

johtuen.

Back To Top