skip to Main Content

Näytteilleasettajaksi Väylät & Liikenne -päiville?

Väylät & Liikenne -tapahtuma kokoaa yhteen liikenneväylien, liikenteen ja liikkumisen ammattilaiset ja keskeiset päättäjät. Tapahtuma on merkittävä markkinointitilaisuus alan yrityksille. Runsaan esitelmätarjonnan ohella näyttelyosastot kiinnostavat osallistujia. Väylät & Liikenne -tapahtuman näyttely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden esitellä tuotteita ja palveluja, jotka liittyvät liikkumiseen, liikenteeseen ja liikenneväyliin.

Näyttelyosastot rakennetaan Tampere-talon ensimmäisen kerroksen Puistolämpiöön ja Sorsapuistosaliin sekä muutamia pystypöytä & rollup paikkoja on tarjolla toisessa kerroksessa. Seminaarin osanottajien lounas- ja kahvitarjoilu sijoitetaan pääosin Sorsapuistosaliin ja osittain toisen kerroksen lämpiöön.

Näyttelyn tuoteryhmiä ei ole rajattu. Päivien osanottajakunnan koostumuksen huomioon ottaen näyttely tarjoaa erinomaisen tilaisuuden esitellä mm. liikenteeseen kestävään liikkumiseen, teihin, katuihin, rautateihin, merenkulkuun, satamiin, terminaaleihin ja ilmailuun liittyviä

 • suunnittelumenetelmiä ja palveluja
 • uusia ohjelmistoja, tekniikkaa, tuotteita, materiaaleja,
 • kierrätys ja kiertotaloutta
 • innovaatioita ja kestäviä ratkaisuja
 • liikenneturvallisuuden tuotteita, menetelmiä, materiaaleja ja muita teknisiä ratkaisuja
 • liikenneväylien rakentamis-, ylläpito- ja hallinnointiratkaisuja
 • pyöräilyn ja kävelyn sekä erilaisten käyttövoimien esittelyä ja niihin liittyviä palveluita ja ratkaisuja
 • digiratkaisuja, koneohjausta, BIM, automaatiota, BIG DATA
 • ITS- ja muita liikenteen hallinnan ratkaisuja ja liikkumisen palveluja
 • joukkoliikenteen, pysäköinnin ja liikenteenohjauksen tuotteita ja palveluja
 • tutkimukseen ja koulutukseen liittyviä palveluja
 • tutkimusohjelmia ja hankkeita

Näyttelyn varaaminen: Liisa-Maija Thompson, p. 040 567 4999 Varauksia hoidetaan pääasiassa puhelimitse.  Sitova ilmoittautuminen tehdään ilmoittautumislomakkeella järjestäjän kotisivujen kautta, osoitteessa
https://tieyhdistys-kilta.kehatieto.fi/tapahtumat/tapahtumatiedot.aspx?id=23

Ilmoittautumisen saatuaan järjestäjä hyväksyy sen lähettämällä tilausvahvistuksen ja kartan osaston sijainnista näytteilleasettajalle sekä ensimmäisen näyttelykirjeen. Järjestäjällä on oikeus hylätä ilmoittautuminen. Paikkavaraus vahvistuu näytteilleasettajan maksettua rekisteröintimaksun ja paikanvuokran. Järjestäjän kirjallisesti vahvistama varaus on molempia osapuolia sitova, koskien rekisteröintimaksua, näyttelypaikkaa ja paikanvuokraa.

 

Näyttelyn ajankohta: 9–10.9.2020, näyttely on siirretty 15.-16.3.2021 (ma-ti) ajankohtaan
Aukioloajat: keskiviikko 9.9.2020 klo 08.30–19.00 ja torstai 10.9.2020 klo 09.00–15.00, Uudet aukioloajankohdat tullaan tarkentamaan kevään kuluessa siirrosta johtuen.
Näyttelyn pystytys: tiistai 8.9.2020 klo 08.00–22.00-> Uusi ajankohta sunnuntai 14.3.2020, kellonajat tarkentuvat kevään kuluessa siirrosta johtuen
Näyttelyn purku: torstai 10.9.2020 klo 15.00–22.00

Sisäänpääsy: Näyttelyyn on pääsy seminaarikävijöillä ja Get together tilaisuuteen seminaarikävijöillä ja näytteilleasettajien illalliskutsuvierailla. Seminaari on maksullinen ja vaatii rekisteröitymistä.

Näytteilleasettajien rekisteröintimaksu: 220 € + alv / näytteilleasettaja. Yhteisosastolla päänäytteilleasettajalta laskutetaan rekisteröintimaksu ja koko näyttelyn hinta. Alanäytteilleasettajilta laskutetaan vain rekisteröintimaksu. 6.2.2021 (aiemmin 14.8.2020) lähtien rekisteröintimaksu on 350 € + alv / näytteilleasettaja. Näytteilleasettajien rekisteröintimaksu sisältää näytteilleasettajatiedotteet 1-3, extranet-palvelun ja näkyvyyden Väylät & Liikenne -tapahtuman nettisivuilla sekä 2 x seminaariruokailut (3 x kahvi, 2 x lounas, 1 x buffet illallinen).
Paikanvuokrat: Hintoihin lisätään laskutushetkellä voimassa oleva arvonlisävero
Paikanvuokra sisältää osaston paikan (sis. paikalleen mittaus, merkitseminen ja osastojen numerointi), yleisvartioinnin, hallin yleisten alueiden siivouksen ja yleisvalaistuksen. Paikanvuokraan eivät sisälly esim. osastorakenteet, sähköt, kalustus ja siivous. Rakenteet, kalustus, sähköt, valaistus, siivous ja mahdolliset ripustuspisteet tulee tilata ekstranetin kautta.
Sorsapuistosali: 115 €/m2 + alv. Paikan koko vähintään 6 m2.
Puistolämpiö: 165 €/m2 + alv. Paikan koko vähintään 6 m2.

Jäsenetu: Päänäytteilleasettajille, jotka ovat Suomen Tieyhdistyksen jäseniä, tarjotaan yksi seminaaripassi veloituksetta näyttelyvaraukseen liittyen. 

Näyttelyn esite tullaan päivittämään siirrosta johtuen! Näyttelyn Esite

Lataa tästä näyttelysäännöt-pdf 

Lataa tästä pandemia-pykälällä (30.3.2020) päivitetyt säännöt

Lataa tästä SORSAPUISTOSALI -piirros

Lataa tästä PUISTOLÄMPIÖ -piirros

Toisen kerroksen aulan pystypöytäpaikat eivät ole myynnissä pandemiasta johtuvista väljyystarpeista

johtuen.

Back To Top